Mart ayında çıkan 6528 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la eğitim uzmanı olan ilçe milli eğitim müdürleri yerine görevlendirmeler sırasında Bismil’de şube müdürünün de tayinleri çıktı.

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğündeki görevini 13 yıl başarıyla sürdüren Şube Müdürleri  Şemsettin Arpas ve Mahsun Balbay, ilçedeki görevinden ayrılacak ve Siirt İl Milli Eğitim Şube müdürlüğündeki  yeni görev yerine gidecek.

Şube Müdürü Şemsettin Arpas ise konuşmada, çalışma ortamında tam anlamıyla bir aile ortamı mevcut olduğunu, arkadaşlarının iyi niyetliliğinin motivasyonunu olumlu anlamda arttırdığını ve bu sayede hep beraber başarılı işlere imza attıklarını dile getirdi.

3.20140803201324.jpg

      Şube Müdürü Mahsum Balbay konuşmasında; "13 yıl zevkle görev yaptığım Bismil’den zorunlu yer değiştirme sonucu Siirt il Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atandım. Bismil’ de görev yaptığım süre içerisinde hiç bir arkadaşımızı kırmamaya gayret gösterdim, bu arada istemeyerek kırdığım arkadaşlarımız olduysa görev icabı olmuştur, yine de bu arkadaşlarımızdan özür diliyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum. Sizlerindi bana olan haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Allaha ısmarladık diyor, saygılar sunarım" dedi.

     

4.20140803201134.jpg

Editör: Haber Merkezi