Mehmet Kemal Yılmaz’dan boşalan Bismil ilçe milli eğitim müdürlüğüne atanan Mehmet Reşit Memiş, yeni görevine başladı. Memiş, Bismil'de görev yapacak olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını söyledi. Memiş, "Bu görev ve emanetin büyük bir sorumluluk yüklediğinin bilinci içerisindeyim. Şahsıma gösterilen teveccühe ve güvene layık olmaya çalışacağım. Bu görevi tüm çalışma arkadaşlarım ve eğitim camiamızla birlikte, eğitimde yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak sürdürülebilir kalitenin oluşturulması için hep birlikte gayret göstereceğimize inancım tamdır" dedi.


           YENİ BİSMİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KİMDİR.

           Milli Eğitim Bakanlığı’nın 11 Temmuz tarihli Kararnamesi ile Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Mehmet Reşit Memiş, 16.07.2014  tarihi itibariyle görevine başladı.  

           Memiş, 1972 yılında Diyarbakır ili Hazro ilçesinde doğdu. İlk Orta ve Lise öğrenimini Hazro´da tamamdı.  Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü´nden 1995 yılında mezun olduktan sonra, Diyarbakır ili Kulp ilçesinde (Kulp Yibo) Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı.  Diyarbakır´ın farklı merkez köylerinde Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptıktan sonra, 2000 yılında Hazro Cumhuriyet İ.Ö.O.´nda sırasıyla Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. Hazro Öğretmenevi ve Hazro Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Müdür olarak görev yaptı. Çınar İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığında kısa bir süre görev aldıktan sonra Çüngüş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´ne Müdür olarak atandı. Çüngüş Halk Eğitim Merkezi Müdürü iken, Bingöl ili Kığı İlçesinde kadrolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Memiş, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 16.07.2014 tarihi itibariyle görevine başladı.

meb-mud.jpg

Editör: Haber Merkezi