Hür Dava Partisi Bismil ilçe teşkilatı iftar yemeği verdi. İftar etkinliği davetli olarak katılan şeyh Muhammed el mütevekkil el haznevi okuduğu Kuran-i Kerim ile başladı. Akabinde sanatçı Bilal mevlidi şerifi okudu. Hür Dava partisi Bismil  ilçe başkanı Ali Bilmez yaptığı konuşmada, Bu mübarek ayda bir Müslümanların bir araya gelmesi küçümsememek lazım.

Ali bilmez Bismil’de 8 kişinin hayatını kaybettiği geçen günkü katliama değinerek bu güzel ilçemiz her senede bir güzel ortamda hayırlı günlerde mutlaka bir katliam meydana geliyor bu katliamlar bu memlekete yakışmıyor herkes yerinde duyarlı olarak bir daha böyle katliamlar meydana gelmesin. Müslüman olarak herkes elini taşın aylına koyarak bu tur olayları men etsin. Dedi.


img_5042.jpg

 

iftar yemeğine Diyarbakır’dan katılan Hür Dava partisi İl başkan Vedat Turgut davetlilere konuşma yaptı. Vedat Turgut bu ramazan ayı Allah Müslümanları gaflet uykusundan uyandırsın Müslümanların birleşmesini vesile olsun. Vedat Turgut dünyanın dünya’nın her yerinde Müslümanlar zülüm altındadır Peygamberimiz resulullah SAV İslam 5 devreye ayırır diye Peygamberimizin hadisini okuyab Turgut,   Nübüvvet içinizde -Allah’ın dilediği kadar- devam eder; sonra dilediği zaman onu ortadan kaldırır. Sonra, nübüvvet sisteminde bir hilafet olacaktır. Bu da -Allah’ın dilediği kadar- devam eder; ardından Allah onu da -dilediği zaman- ortadan kaldırır.  Sonra ısırıcı bir saltanat olur. O da -Allah’ın dilediği kadar- devam eder, sonra Allah dilediğinde onu ortadan kaldırır. Daha sonra ceberut bir saltanat olur; o da -Allah’ın dilediği kadar- devam eder, ardından Allah dilediği zaman onu ortadan kaldırır. Sonra, nübüvvet sisteminde bir hilafet olur.”  Diyerek Peygamberimizin hadisini okudu.   

Elhamdulullah İslam sesi her yerde geliyor. Mısır da ırakta Tunus’ta Kürdistan’da, Süriye’de, Türkistan’da dünyanın he yerinde İslam sesi geliyor. Müslümanlar artık uyanıyor. Dünyada İslami uyanış var. Turgut Artık önümüzde nübüvvet sistemi hilafet var. İslam her yerde hakim olacak. Görüyoruz ki mısır da %50 üzerinde oy almasına rağmen kafirler hazmedemiyorlar. Artık müjdeler olsun bu müjde Peygamberimiz veriyor. Kim bu devrede İslami çalışma yaparsa Allah onları muzaffer olacak. Dedikten sonra Dua okudu. 

 Akşam ezanı okumasıyla iftarlar açıldı.

 

Editör: Haber Merkezi