HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez ve beraberindeki heyet Bismil Haber gazetesi ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve talepleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Bilmez, esnafın sıkıntılarını dikkatle dinlerken aynı zamanda Bismilli esnafların 3. Olağan kongresine katılacaklarından memnun olacağını dile getirdi.
Ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Bismil İlçe Başkanı Ali Bilmez; “HÜDA PAR seçimden seçime çalışan bir parti değil. Her zaman esnafımız ve halkımızın dertleri ile dertlenmeye gayret gösteren bir partidir. Halkımıza ve değerli esnafımıza gidiyoruz sıkıntı ve sorularını dinliyoruz. Esnafımızı 7 Ekim Pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonunda yapacağımız 3. Olağan kongremize davet ettik. Biz HÜDA PAR olarak 2012 de çizdiğimiz çizginin üzerinde yol almaya devam ediyoruz ve devam edeceğiz, ifadelerini kullandı.
Son olarak tüm vatandaşları kongreye davet eden Bilmez “ Partimizin olağan kongresi inşallah 7 Ekim Pazar günü Ankara Atatürk Spor Salonunda saat 10.00'da olacaktır. Bu vesileyle bütün halkımızı kongremize davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi