Doğalgaz ve   elektrik çalışmalarının büyük bir kısmı bittikten sonra onarılmayan yollar yüzünden mağdur olduklarını dile getiren vatandaşlar mağduriyetin giderilmesini istiyor.

Yollardaki çukurlar vatandaşları mağdur ediyor
Asfalt olmayan yollarda meydana gelen tozlu yollar, vatandaşları mağdur ediyor. Oluşan çukurlarda biriken sulardan dolayı ilerlemekte zorlanan vatandaşlar,  çukurlara taş ve kaldırım taşları bırakarak ilerlemeye çalışıyorlar.

 “Köy yolları bile bu halde değil”
Araçlarının çukurlardan dolayı sık sık arızalandığını ifade eden Münir Çelebi, “Bu yolların hali rezalet, yolları kullanamıyoruz. Araba kullanmayı bir tarafa  bırakalım, oluşan çukurlardan dolayı yürümekte bile zorlanıyoruz. Şehrin göbeği  burası, inanın köy yolları bile bu halde değil, ben böyle bir rezalet görmedim.

Diğer illerde bulunan ilçelere düzenli hizmet yapılıyor neden Bismil bu halde ?
Yetkililerin gelip bu yola bakmalarını talep eden Münir Çelebi “Bu yolun böyle olması hiç de doğal bir şey değil. Bir yetkili gelip bu yola baksın. Bunları kabul ediyorlarsa biz de bunu çekelim. Her gün tamirdeyiz, sanayideyiz. Biraz bizi düşünsünler. Vatandaş olarak rahat etmek istiyoruz. Bir yetkili çıksın da buna sahip çıksın, bu yolu yapsın.” şeklinde konuştu.

1-138.jpg65-015.jpg300-006.jpg50-007.jpg
 

Editör: Haber Merkezi