08 Ağustos 2005 tarihinde  yayın hayatına başlayan, Bismil Haber Gazetesi, basın ahlak ilkelerine bağlı kalarak Bismil halkına hizmet sevdasıyla görev ve sorumluluğunu yerine getirmenin heyecanını yaşıyor.
Yayın hayatına 2005 tarihinde başlayan Bismil Haber Gazetesi’nin 14. Yılına girmesinin sevincini yaşadıklarını söyleyen gazetemizin imtiyaz sahibi Mekin Çelebi, “Gazetemiz, Bismil halkını kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, herkese ve her kesime eşit mesafede, objektif olmayı kendine şiar edinerek sürdürdüğü yayın hayatında, 14 yılı geride bıraktı" 
 Gazetemiz, 14 yıl önce hangi amaçlar ve gazetecilik ilkeleriyle yayın hayatına başlamışsa, bugünde aynı amaç ve ilkelerle yayınına devam etmektedir. Bismil Haber’i yaşına ulaştıran güç; tarafsız, bağımsız, özgür gazetecilik anlayışıdır. Çizgisinden dün de bugün de ödün vermemiştir. Gazetemizin önceliği her zaman Ülkesi ve Bismil olmuştur. Yalana, iftiraya, şantaja ve çıkar ilişkilerine bulaşmadan gazetecilik hayatını sürdüren Bismil Haber Gazetesi, gücünü okurlarından almaktadır. 
İlkeli, tarafsız, bağımsız, objektif gazetecilik anlayışıyla yayın hayatını sürdüren Bismil Haber Gazetesi, haftalık gazetenin yanında internet haber sitesi ve sosyal medya üzerinden geniş kitlelerce takip edilmektedir” 
Çelebi son olarak bu duygu ve düşüncelerle nice 14 yıllarda görüşmek üzere tüm Bismil Haber  ailesi adına okurlarımıza selam ve saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi