En son 2014'te yapılan esnaf ve sanatkar meslek kuruluşlarının genel kurul ve seçimleri 2018 yılı içinde gerçekleştirilecek. Bismil’de 24.01.2018 tarihinde çoğunluk sağlanmadığından dolayı seçimli kongre 04 Şubat 2018 tarihinde gidecek

Oda Başkanı Gelen Gazetemizi Ziyaret etti.

Bismil Esnaf ve Sanatkârlar  Odası Başkanı Şehmus Gelen, esnaf ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular. Şehmus Gelen Bismil’de 2002-2005-2010 ve 2014 dönemlerinde seçim başkanlığı yaptı. 2018 yılı seçimine talip olduğunu bildirdi.

Esnaf sorunları, perakende yasası ve son yıllarda ilçemizde yaygınlaşan ulusal marketlerin konuşulduğu ziyarette Şehmus Gelen, yapılacak olan Bismil  Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Kongresinde Başkan Adayı olduğunu belirterek, esnafın kendisini seçmesi durumunda yapacakları çalışmalarla ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 Esnafların şahsına gösterdikleri teveccühten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gelen,“’da Diğer esnaf arkadaşlarımızla birlikte ilçemizdeki esnaflarımıza ziyaretler gerçekleştirip sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Bu esnaf ziyaretlerimiz kapsamında sizleri ziyarete geldik.

“Gittiğimiz her yerden olumlu tepkiler alıyoruz”

Ziyaretlerimizde görev nasip olduğunda yapacaklarımızı anlatmaya çalışıyoruz. Esnaflarımızda şahsıma yönelik bir teveccühü var. Gittiğimiz her yerden olumlu tepkiler alıyoruz. Tabi bu aralar piyasa oldukça durgun. Siftah yapmayan esnaflarımız var. İnşallah en kısa zamanda piyasalar yeniden canlanır. Tabi ilçemizde büyük market zincirlerin çoğalması esnafımız için iyi olmadı. Dedi.

 Gelen, Bismil’e gelen Sayın Valimize ’de Bismil’de mezbahanın olmadığı, Trafik lambaların eksik olduğu ve trafiğin gözden geçirilmesi ilettik.  Diye konuştu. dscf9652.jpg

 

Editör: Haber Merkezi