Bismil Belediyesi ve DİYARGAZ dağıtım şirketinin ortaklaşa düzenlediği açılış törenine, Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, DİYARGAZ Genel Müdürü M. Salih Deniz,  Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Kızılkaya, Ak Parti Belediye Meclis üyesi Mahmut Vural ve daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Bismil Kaymakamı ve Beldiye Başkan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, Bismil’e  doğalgaz müjdesi veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan teşekkürlerini iletirken ayrıca Bismil’de kısa sürede tamamlanan doğalgaz çalışmalarının ilçe halkına sağlayacağı konforun önemine vurgu yaptı. 

Kaymakam Yüksel, “Geçtiğim sene Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır teşrifleri esnasında talimat ve müjde olarak olarak verdikleri 4 ilçeden biri olan  hasretle beklediğimiz doğalgaza kavuşuyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımıza sonra hükümetimize ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyoruz. Eski Bakanımız Sayın Mehdir Eker başta olmak üzere Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza her konuda olduğu gibi doğalgaz hizmetine konusunda büyük emekler sarf ettikleri için kendilerine ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.


Vali Güzeloğlu “Doğalgazı Sizlerle Buluşturmanın Mutluluğunu Yaşıyoruz”
Doğalgazın büyük bir hizmet olduğunu vurgulayan Vali Hasan Basri Güzeloğlu, “Bu mübarek Cuma gününde Bismil’in hak ettiği insanların beklediğin büyük hizmet, doğalgazı sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Merkezinde insan olan insana hizmet etmenin ibadet olduğu anlayışında hareket eden Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin değerli üyelerine ve yanımızda olan Mehdi Eker ve Milletvekillerine teşekkür ediyorum. Bu hizmetin Bismil’le hayırlı olmasını dilerken hizmet kervanının bunula sınırlı olmadığını, her açıdan hizmet öncelliği ve hizmeti bir ibadet sayan anlayışla hizmet ettiğimizi bilmenizi istiyor, bu duygu ve düşüncelerle hepinize saygılarımı sunuyorum İlçemize doğalgaz hayırlı olsun” dedi.
Bismil’i yeni bir hizmetle tanıştığını ifade eden Eker; Bugün Bismil’in hak ettiği ve beklediği doğalgaz kullanımı hizmeti ile buluşturmanın birlikte sevinci içerisindeyiz. Öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.

 

02-167.jpg03-136.jpg04-075.jpg05-050.jpg

Editör: Haber Merkezi