Bismil Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliğine getirilen Dr. Nurettin Görmez, göreve başladı.

Görmez, yaptığı açıklamada, hastanenin Hastane yöneticisi olarak göreve başladığı için gurur duyduğunu belirterek, "Bismil’de çalışmak benim açımdan ayrı bir fedakârlıktır" dedi.

Bismil Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliğine getirilen Dr. Nurettin Görmez, 12 yıldır aktif idarecilik yapmıştır. Diyarbakır Devlet Hastanesi, Eğitim araştırma hastanesi, Batman Bölge hastanesi, Hani İlçe Devlet Hastanesi, Başhekimlik ve başhekim yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. Sağlık Bakanlığı Kalite ve Hastane denetçisi olarak görev yapmaktadır.

Amaçlarının yeni hastanenin tam faaliyete geçmesiyle hastaların çevre illere sevk edilmesinin önüne geçmek olduğunu ifade eden Görmez, şunları kaydetti:

"Bu görevi devir alırken en büyük amacımız halkımıza daha faydalı olmak ve hastanemizde en iyi şekilde sağlık hizmetini vatandaşlara sunmaktır. Bakanlığın sağlıkta dönüşüm projelerini hayata geçirerek, Amacımız, Bismil bölgesinin geçiş güzergahı üzerinde olan ve il merkezi dahil tüm hastaların müracaat ettiği hastanemizin doktor, personel ve tıbbi cihaz sıkıntısının çözülmesi ile birlikte vatandaşlarımızın çevre illere sevk edilmesinin önüne geçilmek ve kaliteli bir sağlık hizmeti vermektir." Dedi.

Dr. Nurettin Görmez, Bismil Devlet Hastanesi ‘’Hastane Yöneticisi’’ olarak görevine devam etmektedir. 

Editör: Haber Merkezi