Cumhuriyet İlkokulu’nun öğrenci ve öğretmenlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinliğe 203 öğrenci, 8 veli ve 16 öğretmen ve idareci katıldı.

    Diyarbakır’a gitmek üzere okul bahçesinde hazır bulunan öğrencileri ziyaret etmek ve uğurlamak üzere Cumhuriyet İlkokulu’na gelen Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak öğrencilerle Tiyatronun önemi hakkında sohbet etti. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren Sayın AK, öğrencilerin servislere yerleştirilmesiyle de bizzat alakadar oldu. Bismil Belediyesi ve Bismil Kaymakamlığı tarafından hazırlanan kumanya ve şapkalar Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Aydın AK tarafından bizzat öğrencilere dağıtıldı.

    Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Memduh Çelebi, kendilerine ücretsiz ulaşım ve kumanya desteğinde bulunan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Sayın Kerem Süleyman YÜksel Bey’e ve Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

    Diyarbakır Devlet Tiyatrosu Orhan Asena sahnesinde gösterimi yapılan’’ SİHİRLİ KİTAP’’ adlı oyunu izleyen öğrencilerin oldukça mutlu olduğu gözlemlendi.

Editör: Haber Merkezi