Derya Zorooğlu, yaptığı açıklamada ‘’Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş  dürüst, azimli ve kararlı yol arkadaşlarımın canı gönülden inanarak göstermiş oldukları çaba ve çalışmalarıyla zoru hatta en zor olanı başardık. 11 Şubat 2020 tarihinde İlçe başkanlığına atandık ve 13 Eylül 2020 tarihinde yapılan Cumhuriyet Halk Partisi Bismil İlçe Olağanüstü Kongresinde yapılan seçimi kazandık. Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde Türkiye genelinde ve Bismil’de ilk baş örtülü başkan olma şansına sahip oldum. Bu benim için ve İlçemiz için büyük bir şanstır.
Hayat sürekli bir değişim ve gelişimdir. Hedefim işimde en iyilerden biri olmamdır. Halkla ilişkiler kurum ve personel motivasyonu ve idareciliğinde deneyimli biriyim. Uzun yıllar yöneticilik yapmamdan, almış olduğum iş tecrübesi doğrultusunda hareket etmekteyim. Çalışmayı ve çalışma hayatını seven, yoğun iş temposuna alışkın, sorunlara analitik yaklaşa bilen, halkla kaynaşan ve kucaklaşan, seviyeli, dürüst ve çalışkan biri olduğumu izah eder partime, milletime ve ilçeme hizmet etmek için çıktığım yolda, hepsi bir birinden kıymetli ve deneyimli olan yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte üzerimize düşeni, layıkıyla ve sadakatle yapacağımızdan eminiz.
Dürüstlük her an her mevsim meyve verebilen tek ağaçtır. Din, dil, ırk, mezhep, renk, siyasi görüş ayrımı yapmadan özgürce herkese eşit davranan bir anlayışla, Allah beni ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımı sizlere mahçup etmesin. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla el ele vererek her şeyin en iyisini ve en güzelini  halkımız ve ilçemiz için elimizden geleni hep beraber yapacağız. 
Her şeyin çok, çok ama çok daha güzel olması dileğiyle. 
Kongre sürecinin başlangıcından bitimine kadar emeği geçen ve bizlere destek olan herkese teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız” dedi.

Derya Zorooğlu Kimdir.
Bismil Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Serdar Zorooğlu eşi Derya Zorooğlu Bismil’de doğdu. Lise mezunu olana Zorooğlu, uzun yıllar Bismil Kızılay şubesinde ve çeşitli derneklerde yöneticilik yapmış, evli ve üç çocuk annesidir.

 

Editör: Haber Merkezi