Amatör Süper Lig’de mücadele eden ve 32 puanla son haftaya lider olarak giren Bismil Belediyespor, deplasmanda oynadığı maçıda Yeni harbişspor’u 6-1’lik net skorla yenerek ilk yarıyı grupta lider bitirdi.

Maçı değerlendiren Bismil Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, ligde ilk yarı maçlarının tamamlandığını ve liderlik olan hedeflerine ulaştıklarını belirterek “ligin ilk yarısında oynadığımız   12 maçta 10 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Toplamda 32 puanla ligin ilk yarısını lider olarak bitirmeyi başardık. Başta bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Cemile Eminoğlu,  olmak üzere tüm Bismil halkına ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah başarılı grafiğimiz devam eder ve asıl hedefimiz olan BAL Ligine bu yıl ulaşırız” dedi.

Bölge Takımlarını Mezopotamya Kulüpler Birliği'ne Üye olmaya davet ediyoruz

 Bölgede sporun gelişmesine katkı sunmak ve sporu halklaştırmak amacıyla kurulan Mezopotamya Kulüpler Birliğine üye olan Bismil Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, bütün bölge takımlarını Mezopotamya Kulüpler Birliğine üye olmaya davet ediyoruz.

basliksiz-4.jpg Hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak

 Bismil Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, Bismil Belediyespor’un amacı futbolu gençlerimize sevdirmek, bilinçli bir şekilde spor yapmaları alışkanlığını kazandırmak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan en önemlisi de madde bağımlılığında kurtarmak, bilindiği üzere Bismil’de madde bağımlılığı korkulacak bir seviyeye gelmiştir.

 Bu konuda ailelerin bize yardımcı olması gerekir .

Madde bağımlısı gençlerin gerek futbol, gerek kültürel aktivitelerle bu gençlerimizi topluma kazandırmalıyız. Şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi