BİSMİL BELEDİYESPOR 8 MAÇ SONUNDA 22 PUANLA İLERLEDİ.

Deplasmanlı olarak oynanan Süper Amatör Ligi A Grubu lideri Bismil Belediyespor, deplasmanda oynadığı Barışspor'u 9-1 yendi. Geçen hafta kendi sahasında konuk ettikleri Çermikspor'u da 8-1'le geçen Bismil Belediyespor, 8 maç sonunda 22 puanla liderliğini devam ettirdi.

Geçen sezondan beri sahasında oynadığı 16 maçta yenilmeyen Bismil Belediyespor, bu yıl da oynadığı toplam 8 maçta sadece bir beraberliği bulunuyor. Oynadığı 8 maçta rakip filelere toplam 36 gol gönderen Bismilbelediyespor, kendi kalesinde ise sadece 5 gol gördü.

2 MAÇTA 17 GOOOOL

Takımın en golcü futbolcusu ve A Grubu gol kralı olan Aslan, rakip ağlara 9 gol gönderirken, Velat ise 8 gol atmayı başardı.

ÇİM SAHA İHTİYACI

Bismil Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Kurt, geçen yıl Play-Off maçlarında kaçırdıkları deplasmanlı BAL Ligi'ne bu yıl katılmak istediklerini söyledi. Bu yıl yaptıkları transferlerle grupta istenilen başarıyı yakaladıklarını anlatan Kurt, "Geçen yıl Play-Off maçlarında BAL ligine çıkmayı kaçırdık. Ancak bu yıl yaptığımız transferlerle güçlü bir ekip oluşturduk. Teknik heyetimizle uyumlu bir takım oluştu. şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi