Yarışmada her ikisi de birinci seçilen Trafik Parkuru projesi ile Serhat Kaçmaz, Bilgi evi projesi ile Hakan Aslan, jüri üyeleri tarafında her iki projeye de eşit puan verilmesi üzerine Başkan Gülenç’in talimatıyla sosyal medya da anket yapılarak 116’ ya karşı 78 oyla Trafik parkuru projesi birinci, Bilgi evi projesiyle de ikinci seçildi.

Her iki projenin de ilçemizde uygulayacağının müjdesini veren Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Trafik Parkuru için Atatürk İlköğretim okulunda, Bilgi evi projesi içinde Kurtuluş mahallesinde uygulama yapılacağın müjdesini verdi.

 

“14 Projemizi de uygulayacağız”

Her 14 Projemiz de bizim için çok önemli olduğunu belirten Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç “Gönül isterdi ki her 14 projeyi de biran önce hayatta geçirmesidir. İlk önce 1 ve 2. Projeden başlayarak uygulamaya başlıyoruz. Allah nasip ederse 14 projemizi de ilçemizde uygulayacağız,” şeklinde konuştu.

“Benim için her proje birinci”

Yarışma hakkında konuşan Başkan Gülenç, “Bizim ışığımız bilimdir. Milli eğitim ile güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu değerli kurumumuzla yaptığımız her çalışma hem ilçemize, hem de ülkemize katkı sağlıyor. Gençlerimize güveniyoruz. İlçemizi her alanda geliştirmek için ancak derin araştırmalar, farklı projeler, farlı görüşlerle olur. Genç beyinlerden, ilçemize katkı yapmanızı, destek olmanızı bekliyoruz. Yarışmaya 14 gencimiz katıldı. Benim için her proje birincidir” dedi.

Editör: Haber Merkezi