Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, 01 Ağustos 2017 tarihinden itibaren her Salı günü saat 10.00 ile 12.00 arasında “Halkla Buluşma Günleri” kapsamında Bismil Kaymakamlığı Konferans Salonunda halkın sorunlarını dinleyecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç; halkın Belediye ve kamu kurumları ile olan ilişkilerinde doğabilecek sorunlarına yardımcı olmak, dertlerini dinlemek, imkânlar ölçüsünde çözüm yollarını araştırmak amacıyla 01 Ağustos  2017 tarihinden itibaren her Salı günü saat 10.00 ile 12.00 arasında “Halkla Buluşma Günleri” düzenleyeceği bildirildi. Açıklamada “Halkla Buluşma Günleri”nin Bismil Kaymakamlığı konferans salonunda gerçekleştirileceği de dile getirildi.

KAPILAR AÇILIYOR

Belediye Başkanı Gülenç, “Kapıları duvar yapan bir anlayışı bugün yıkacağız.. Bu çerçevede halkımızın görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bu anlamda atılan adım halkla buluşmamızdır. Halkla buluşarak fikir alışverişinde bulunacağız. Çözüm önerilerini alacak halkımızın fikirleriyle hareket edeceğiz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi