Bismil Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında işlek caddelere 100 adet ayaklı çöp kutuları,  Merkez ve kırsal mahallelerde ise 400 adet çöp konteyneri dağıtımı yapılıyor.  

“Temizlik Çalışmalarına Önem Veriyoruz”
 Belediye olarak temizlik çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Türkmen,”Zaman içinde yıpranan ve kullanımdan düşen veya çeşitli nedenlerle tahrip olan çöp konteynerlarinin yerlerine kullanmak üzere 800 litrelik 400 adet çöp konteyneri, 250 adet çöp kovası ve 100 adet sallamalık çöp kutusu ihale yolu ile aldık. Temizlik işleri müdürlüğümüz ihtiyaç olan bölgelere ve mahallelere yerleştirilmek üzere yeni çöp konteynerinin dağıtımını peyder pey yapılıyor.  Ekipler ilgili mahalle muhtarları ile birlikte yapılacak keşif çalışmalarının ardından öncelikli olarak talep edilen yerlere ve daha sonra kademeli olarak mahallelere çöp konteyneri yerleştirme işlemini gerçekleştirecek” dedi.

“Hedef Daha Temiz bir Bismil”
Başkan Türkmen,”Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde evsel atıkların daha düzenli bir şekilde toplanması, çevre ve görüntü kirliliğini engellemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bismil’imizin daha temiz, sokakların daha güzel olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlardan isteğimiz çöp konteynelerinin içerisine yanıcı ve taş gibi maddeleri atmamaları. Çünkü bunlar milli servet. Bu konuda duyarlı olmayız” şeklinde konuştu.

03-236.jpg

Editör: Haber Merkezi