Belediye Başkanı olarak görevlendirildiğinden beri spor kulüplerine desteklerini sürdüren Bismil Belediyesi, Bu sefer de Bismil’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine sportif malzeme desteğinde bulundu.

Belediye Spor tesislerinde sportif malzeme dağıtım töreninde konuşan Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “İlçemizde amatör sporun gelişmesi için her türlü desteğe hazırım. “dedi. Bismil Belediyesi olarak sporun yanında olduklarını ifade eden Başkan Gülenç, “Ben sporu yürekten seven biriyim ve gelişmesi için de elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.  15 Temmuz ve Bismil 1936 Spor Kulüblerinin Yönetim Kurulu ve kulüp temsilcilerinin katıldığı törende, amatör spora imkânlar ölçüsünde desteklerinin süreceğini belirten Başkan Gülenç, “ Sezon başında kulüplerimize bir sürü yardımlarda bulunduk. Şimdi de yardımlarımızı daha da genişleterek hangi kulübün, hangi malzemeye ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Tespit ettiğimiz malzemeleri bugün küçük sporcularımıza dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Başkan Gülenç, malzemelerin dağıtılmasının ardından kulüp temsilcileri ile bir süre sohbet etti. Spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri ise, amatör spora katkılarından dolayı Başkan Gülenç’e teşekkür etti.spor-klublerine-yardim-4.jpegspor-klublerine-yardim-1.jpeg

Editör: Haber Merkezi