Bismil Belediyesi, eğitime desteklerini aralıksız sürdürüyor. İlçeye 11 ayda 12 Prefabrik anaokulu kazandıran ve birçok okulların badana boya malzemeleri ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan Bismil Belediyesi, eğitime desteğini arttırarak devam ediyor.

Ücretsiz Servis ve Paso Dağıtımı

Bismil Belediyesi tarafından 11 ay içerisinde İlçe sınırlarında birçok okula tadilat, basketbol ve spor sahaları, konferans salonları ve malzeme desteği sağlanırken bir yandan da dar gelirli öğrencilere paso ve ücretsiz servis hizmeti vermeye devam ediyor. Başarılı bir eğitim için modern altyapının önemini her fırsatta dile getiren Başkan Gülenç, eğitime katkının artarak devam edeceğini söyledi.

Okullarda bulunan konferans ve spor salonları gibi mekanların öğrenciler için çok önemli alanlar olduğuna dikkat çeken Başkan Gülenç, “Öğrencilerin kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda gelişmesini sağlamak için en önemli vasıta tabi ki bu spor salonları ve konferans salonlarıdır. İlçemizde konferans salonu eksiği bulunan İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesinin okuluna konferans salonu ve 5 farklı okulumuza yapılan basketbol sahalarının tamamlanmasıyla beraber büyük bir eksiğimiz tamamlanmış oldu.” şeklinde konuştu.

Ciddi Katkıları Oldu

Okuluna yapılan konferans salonunu, basketbol sahası ve yapılan gerekli tadilatlardan dolayı Başkan Gülenç’e teşekkürlerini ileten İMKB Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Metin Çelebi ise, “Okulumuza acil tadilata, Konferans salonu ve basketbol sahasına ihtiyacı vardı. Durumumuzu Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza ilettik. Bizi kırmayıp okulumuzda gerekli çalışmaları tamamlayarak okulumuzun eksikliklerini tamamlanmış oldu.  Okulumuza yapılan hizmetlerden dolayı Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. ”şeklinde konuştu.

bismil-belediyesi’nden-imam-hatip-okullara-destek-5.jpeg

Editör: Haber Merkezi