Ramazan ayı ile birlikte ekipler, çalışmalarını yoğunlaştırarak ailelerin her türlü yardımına koşan Evde bakım ekibi, Ramazan ayı dolayısıyla evde bakım hizmetinden yararlanan ihtiyaç sahibi ailelere de gıda kolisi desteğinde de bulunuyor.
Kimseyi incitmeden
Maddi durumu yetersiz ve Evde yalnız Hasta ve kimsesiz vatandaşların mutfak giderlerine “mütevazi bir katkı” olarak değerlendirdikleri gıda yardımlarını “sosyal belediyeciliğin bir gereği” olarak tanımlayan Bismil belediye Başkanı Turgay Gülenç, Gerek evde bakım hizmetleri gerekse erzak dağıtımlarını titizlikle gerçekleştirdiklerini ve yardımda bulunulan vatandaşların teşhir edilmemesine büyük özen gösterdiklerini belirtti.
Gülenç “Yaşlıların Önceliğimizdir”
Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, daha rahat bir yaşam sürmelerini sağlamak önceliklerimiz arasında olduğunu söyleyen Bismil belediye Başkanı Turgay Gülenç “ Yaşlılara yönelik Bismil Belediyesi olarak gerek sosyal ve gerekse fiziki şartları olgunlaştırarak onlara sahip çıkmaktayız. Bu hizmetlerin yanı sıra sosyoekonomik ve sağlık alanlarında da bize gelen ve bizlerin sahada elde ettiğimiz bilgi ve talepler doğrultusunda gerekli destek ve hizmetleri kendilerine sunmaktayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi