Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çınar Belediyesi ve birçok ilçe belediyesi Amedspor maçını kurulan dev ekranlardan canlı yayınlayacak.

Bu gelişmelerin ardından gözler Bismil Belediyesi’ne çevrilirken Bismil Belediyesi vatandaşların talebine olumlu yanıt verdi.

Sosyal medyada organize olan çok sayıda Bismilli vatandaş, Amedspor maçının Bismil’de de dev ekrandan yayınlanması için talepte bulundu. Çok sayıda paylaşım yapan paylaşımlarına Bismil Belediyesi ile Bismil Haber’i de etiketleyen Bismilli Amedspor severler, Bismil'de dev ekran kurulmasını ve maçın burada canlı yayınlanmasını talep ettiler.

Bismil’de De Dev Ekran Kurulacak 2

Bismil’de Kardeşlik Parkında dev ekran kurulacak

Bismil ilçesinde futbolseverlerin Amedspor maçını canlı izlemesi için eski ilçe garajında bulunan Kardeşlik Parkı’na dev ekran kurulacak. Bismil Haber’e konuşan DEM Parti Bismil İlçe Eşbaşkanı Mustafa Kurt, Bismil ilçesi Kardeşlik Parkında Amedspor maçının canlı yayınlanması için dev ekran kurulacağını ve bunun için belediyenin organizasyonunda çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Bismil Belediyesi'nden açıklama 

Bismil Belediyesi'nden yapılan açıklamada;

"Bismil Belediyesi olarak 14 Nisan Pazar günü oynanacak "Kastamonuspor AMEDSPOR" maçını futbolseverlere canlı izletmek için Eski Dolmuş Duragi (PARK) ta led ekran kuruyoruz.

Keyifli izlemeler Takımımız AMEDSPOR'A başarılar dileriz." İfadeleri kullanıldı.

20240413 000847

Amedspor şampiyonluk yolunda son virajda

Diyarbakır Bu Maça Kilitlendi 3

Amedspor, son yılların en önemli müsabakalarından birisine çıkıyor. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 74 puanla lider olan ve şampiyonluğun en büyük favorisi olan yeşil, kırmızı, beyazlı Diyarbakır ekibi, 71 puanla ikinci sırada bulunan şampiyonluk yolundaki en önemli rakibi Kastamonuspor 1966 ile 14 Nisan Pazar günü saat 15:00’da Kastamonu Gazi Stadyumu’nda karşılaşacak. Lider Amed, maçı kazanması durumunda şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde edecek. Maç Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Diyarbakır Bu Maça Kilitlendi 1

Muhabir: (Hamdullah Çetin)