Bismil Kaymakamlığı konferans salonunda düzenlenecek seminerlerde” 09 Mart 2018 saat 10.30’da “Toplumun inşasında kadının yeri ve önemi”, saat 14.30 da ise “Eğitim ve sosyal hayatta değerler” konulu seminerlerine konuşmacı olarak Prof. Dr. Sami Şener katılacağını belirtildi.    

Bismil halkını seminerlere davet eden Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç “Vatandaşlarımıza sevgimizi ve devletimizin imkânlarını sunmak için gayret ediyoruz. Vatandaşlarımız ne kadar mutlu ve başarılı olursa bizde devlet olarak görevimizi o kadar yapmış olmanın gururunu yaşarız” ifadesini kullanarak, vatandaşlarımız için yapılan bu seminerler büyük önem arz etmektedir.  Geleceğimizin temel unsurları olan Aile ve Eğitim konulu seminerlerimize tüm vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyorum” dedi.

Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak ise ” düzenlenen değerler eğitimi kapsamında ilk seminer olduğunu, seminerlerin devamının olacağını” belirtti.

Ayrıca katılımcılara Belediye tarafından Prof Dr. Sami Şener hoca’nın kaleme aldığı Değerler kitabı hediye edileceğini öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi