Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ve beraberindeki heyet ile  Altıok mahallesi İzzettin Caner  4-6 yaş grubu Kur'an kursuna ziyaret etti. 


Başkan Gülenç ziyarette, çocukların durumları hakkında İlçe müftüsü Ahmet Durmuş’tan bilgi aldı. Daha sonra çocuklara oyuncak verip bir süre sohbet eden Başkan Gülenç, kurs öğreticileriyle görüşerek istek ve sorunlarını dinledi. Geleceğin teminatı olan yavrular için her zaman hizmete hazır olduklarını, belirten Başkan Gülenç öğreticilerin de bu konuda ellerinden gelen gayretleri göstermelerini istedi.


Gülenç “Belediye olarak her türlü desteğe hazırız”
İlçemizde daha fazla kurs açılması için Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyleyen Başkan Gülenç, Bu kurslara talep çoktur. Hayırsever vatandaşlarımız bize yer vermesiyle beraber geri kalan tüm masrafları belediye olarak üstleneceğiz”,dedi.


Durmuş “Belediyenin Desteğiyle Açtık”
Kuran kurslarına verilen destekten dolayı Başkan Gülenç’e teşekkür eden Müftü Durmuş, "İlçemizde 4-6 yaş grubundaki öğrenci sayısının daha da artırılması yönünde çalışmalar yapıyoruz. Talebimiz üzerine Sayın Başkanımız Kurslarımıza oyun grubu ve çeşitli yardımlar yaptı. Allah ondan razı olsun. Ayrıca İlçemizde 4-6 yaş grubundaki tüm çocuklarımızın bu eğitimi alacak şekilde önümüze hedef koyduk. Bu konuda hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Şimdiden destek olan herkese teşekkür ediyorum. Bismil için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Durmuş” Çocuklarımız Allah ve Resülü’n sevgisiyle büyümesi için çalışıyoruz”
Çocukların Allah ve Resülü’n sevgisiyle büyümesi için çalıştığını söyleyen Müftü Durmuş, "Çocuklarımızın kendi seviyesine uygun olarak; Allah ve Rasûlü'nü sevmeleri, Kur'an-ı Kerim'i içerik ve anlam bütünüyle tanımaları önem arz etmektedir. Burada, çocuklarını bu kurslara gönderen anne-babaları ve ayrıca da çocuklarla yakından ilgilenen özverili ve gayretli Kur'an Kursu Öğreticilerini yürekten kutluyor, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

   
3-102.jpg

Editör: Haber Merkezi