Bismil Belediyesi piknik yerinde  sosyal tesis yaparak, ilçeye büyük bir kalıcı eser daha kazandırdı. Modern mimarisi ve çağdaş iç dekorasyonu ile göz kamaştıran tesisler, çok sayıda farklı aktiviteye ev sahipliği yapacak.

            Bismil belediyesi tarafında 20 bin metrekare arazi üzerinde, modern tesiste birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği imkânlar mevcut. Çocuk parkı, oyun alanları, spor kompleksi, çocuk oyun parkı, piknik alanı ve yürüyüş pisti çalışmalarıyla, vatandaşların yararlanabilecekleri modern bir tesis inşa ettiriyor.’

            Belediye tarafından sosyal alanları artırmak için 20 bin m² arazi üzerinde halkın ihtiyaçları doğrultusunda modern donanımlı bir park çalışmasını başlattığını ifade eden  Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdür vekili yaptığı açıklamada ; “yaz sezonunda vatandaşların Dicle kenarında zamanlarını Serin bir ortamda daha iyi değerlendirebilmeleri için parkta büyük bir çalışma başlattık. Belediyemiz ekipleri tarafından başlattığımız bu çalışma ile parkın ekolojik dengesini yitirmeden parkı daha modern donanımlarla donatıyoruz. Dicle kenarında 20 bin m²’lik park içinde spor kompleksi, çocuk oyun parkı, piknik alanı ve yürüyüş pisti çalışmalarına başladık. Belediyemiz ilçedeki sorunlardan biride spor alanları olduğuna karar vererek birçok dalda spor failyeti bulunduran spor kompleksi kurmaya karar verdik. Belediyemiz tarafından yapımına başlatılan spor kompleksi içerisinde; Futbol oynan bileceği halı saha, basketbol sahası ve voleybol sahalarından oluşmaktadır.” Diye konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi