Bismil Belediyesi ve BDP Bismil İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen halk toplantılarında son 3 yıl için de yapılan çalışmalar hakkında halka bilgi verildi. Seyrantepe mahallesinde gerçekleştirilen Halk toplantısına Belediye Başkanı Cemile Eminoğlu, Bismil BDP ilçe Eş Başkanları Nizamettin Azad, ve yüzlerce kişi katıldı.

Sizlerin de desteğiyle daha birçok projemiz hayat bulacak

Gelecek yılarda hayata geçirmeyi planladığı hizmetleri sıralayan Eminoğlu, “ Bismil’e geldiğim günden bugüne kadar birçok projeye mahalle halk toplantılarında beraber karar verdik. İnanıyorum ki sizlerinde desteğiyle daha birçok projemiz hayat bulacak. İlçe halkımızın Diyarbakır ve Bismil arası ulaşım sorunlarını gidermek için üç adet otobüs aldık. Bu otobüs projemiz şuan Valilik il trafik komisyonundan alınacak bir belgeden dolayı faaliyette geçmedi. Bu belge alındıktan hemen sonra garajda bekleyen otobüslerimiz hizmette girecekler. İlçede üç katlı Kadın Danışma merkezin yapımı, İlçe Otogarın yapımı, yeni park alanların oluşturulması, yeni mezarlık alanların oluşturulması gibi birçok alanda hayata geçirmeyi planladığımız ciddi anlamda projelerimiz var ve bu projeleri sizlerinde desteğiyle bu yıl içinde hayata geçirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından üç yıl içinde Belediyemizin yaptığı çalışmaları anlatan slayt gösterimi yapıldı. Ardından halkın görüş ve önerileri alındı.

Editör: Haber Merkezi