Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç, 115 bin nüfusuyla Diyarbakır’ın en kalabalık ilçeleri arasında yer alan Bismil’e daha iyi hizmet verebilmek için araç filosunu yeni takviyelerle güçlendirmeye devam ediyor.

Hizmet kalitesini artırmayı ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunmayı ilke edinen Bismil Belediyesi, araç filosuna eklediği 11 yeni araç ile standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. Araç filosuna son olarak 1 adet çift kabinli kasalı transit kamyonet, 6 adet kapalı kabin transit kamyonet, 1 Adet iş makinası, 1 Cenaze aracı, 2 çöp toplama aracı ekledi.

Yeni araçların bütün Bismillilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Gülenç,Göreve devir aldıktan bugüne kadar Bismil’e daha kaliteli ve daha hızlı hizmet verebilmek için araç filomuzu yenileyerek güçlendirmeye devam ediyoruz. Bismil Belediyesi olarak değişen ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için gece gündüz çalışıyoruz. Mevcut araç filomuza dahil olan 11 araç ile birlikte toplam 60 adet araca kavuşmuş olduk. Aldığımız yeni araçlar belediyemize ve Bismilli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

bismil-arac-filosu-guclendirdi-2.jpegbismil-arac-filosu-guclendirdi-9.jpeg

Editör: Haber Merkezi