Düzenlenen etkinliğe; Bismil Belediye Eş Başkanı Gülşen Özer, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Bozkuş, Belediye Meclis üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Okul Müdürü, Öğretmenleri ve100’e yakın çevre gönüllüsü çocuk katıldı.

Çevreci çocuklarla birlikte eldiven takan ve eline çöp poşeti alan Bismil Belediye Eş Başkanı Özer ve Belediye Başkan Yardımcısı Bozkuş, istasyon caddesindeki yerlere atılmış çöpleri topladı. Çevreci çocuklara temizlik konusunda tavsiyelerde bulunan Eş Başkan Özer, bu etkinlikle temizlik konusunda farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi.

“Doğa hepimizindir ve bu doğayı korumamız, temiz tutmamız gerekiyor” diyen Eş Başkanı Özer şunları söyledi:

“Kurtuluş İmam Hatip Ortaokul Öğrencilerimizle çevre etkinliği yaparak caddelerimizde temizlik çalışması yaptık. Burada önemli olan gençlerimize, çocuklarımıza temizlik bilincimize aşılamak ve onları diğerlerine örnek göstermektir. Doğa hepimizindir ve bu doğayı korumamız, temiz tutmamız gerekiyor. Gençlerimizle birlikte caddelerimizin temizliğini yaparak öğrencilere çevremizi temiz tutmaları gerektiğini, bu doğayı kendilerinin kullandığını ve kendileri için korumaları gerektiğini anlatıyoruz. Bu güzel etkinlikte katkısı olan İlçe Milli Eğitim müdürü ve tüm hocalarımıza ve etkinliğe katılan çocuklarımıza farkındalık oluşturdukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Eş Başkanı Özer ile birlikte temizlik yapan çocuklar bundan sonra çevreyi daha temiz tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

 

bismil-belediye-es-baskani-ozer-cocuklarla-beraber-cop-topladi-19.jpeg

Editör: Haber Merkezi