Bismil Anadolu Lisesi’nde açılışı gerçekleştirilen sergide yetenekli öğrencilerin eserleri büyük beğeni topladı.

dscf8016.jpg

dscf8024.jpg

dscf8020.jpg

Serginin açılışına Bismil Kaymakamı adına Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Taymur,  Askerlik Şubesi Başkanı  Yüzbaşı Kamil Ezer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve veli katıldı. Serginin açılış kurdelasının kesilmesinin sonrasında protokol üyeleri öğrencilerin eserlerini tek tek inceledi.

Açılan sergiyle ilgili açıklama yapan Anadolu Lisesi Müdürü Halit Karaatay , “Sanatın çok yönlü olduğunu ve biz okul olarak güzeli ve güzel olanı sanat yoluyla buluşturup bunu öğrencilerimizin temiz yüreğiyle harmanlayıp sergiye sunduk. Açılan Kaligrafi ve  Görsel sanatlar öğretmenimiz Mustafa Ünal, Celal Birel ve öğrencilerimizi gönülden tebrik ederim” diye konuştu.

Eser sahibi öğrenciler, eserleri hakkında protokol üyelerine detaylı bilgi verdi. Yüzbaşı Kamil Ezer ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, yeteneklerinden dolayı öğrencileri kutlayarak, eserlerin sunulmasında katkı sağlayan öğretmenlere de teşekkür etti.

Din Kültürü ve Ahlak Bil. Öğrt. öğretmeni Mustafa Ünal yaptığı açıklamada “Kaligrafi ve Görsel Sanatlar dersinde öğrencilerin yapmış oldukları resimler el işleri tasarımlar ve projeler sergilenmek üzere burada yer alıyor. Kaligrafi ve Görsel Sanatlar Öğrencilerimiz tüm bu ürünleri kendileri tasarlayarak yapmışlardır ve böylelikle görüyoruz ki çocuklarımıza imkan verildiği takdirde bir çok eseri ortaya çıkarabiliyor” dedi.

Sergi düzenlenen kokteylle sona erdi.

dscf8032.jpg

Editör: Haber Merkezi