Bayram arifesinde Bismil’in Tepe beldesine gelen Bakan Eker, aile mezarlığı ziyaret etti.  Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Önceki bayramlarda beldede merkez caddesinde halkın bayramını kutlarken bu bayramda Ziyaretin ardından Tepe beldesi merkez caddesinde durmayarak  Beldede bulunan bir fabrikada duran partililerle buluştu. Bakan Eker’in Tepe beldesinde aile mezarlığı ziyaretinde Tepe beldesi merkez caddesinde durmaması ve Beldeye bu seferki gelişinde yoğun güvenlik önlemleri alması dikkatlerde kaçmadı.

İLÇE TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

8.20140730201741.jpg

Bayramlaşma programı Altıok Mahallesi 3. Caddede bulunan AK Parti ilçe binasında düzenlendi.

Bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın, Bizim için bu bayramlaşmamın ayrı bir özelliği ayrı bir güzelliği var. Bayram vesilesi ile bir araya geldik. Bunun da bizim için ayrı bir ehemmiyeti bir güzelliği var.  Sizlerin duası ile sizlerin desteği ile bizlerinde inşallah gayreti ile Bismil’de bundan sonra AK Parti olarak daha fazla hizmetin gelmesi için çabalayacağız. Daha fazla gayret edeceğiz ve bayramlarımızı daha da güzel bir hale getireceğiz.

HDP'YE BAYRAM ZİYARETİ

5.20140730201835.jpg

HDP VE HUDAPAR’I ZİYARET

AK Parti Bismil İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı Dolayısıyla HDP Ve HUDA PAR’a Bayram Ziyareti Gerçekleştirdi.

Ramazan bayramının dolayısıyla partiler arası bayramlaşma için AK Parti Bismil İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın ve beraberinde oluşan heyet bayramlaşmak amacıyla Bismil’de bulunan Cumhurbaşkını adayı selahattin Demirtaş seçim bürosunda HDP ve Bismil Özgürlük bulvarında bulunan Hudapar İlçe başkanlıkları ziyaret etti.

AK Parti heyeti bayramlaşmaya HDP Partisinden Başladı.

Demirtaş seçim bürosunda Belediye eş başkanı Emine Cemiloğlu ve partililer karşıladı. Cemiloğlu kendilerine bayram ziyaretini gerçekleştiren AK Parti Heyetine teşekkür etti.

HUDA PAR İLÇE TEŞKİLAT'INA BAYRAMLAŞMA ZİYARETİ

6.20140730201913.jpg

AK Parti Heyeti, HDP’den Sonra Hudapar’ı  ziyaret etti. Hudapar ilçe binasında gerçekleşen bayram ziyaretinde Huda Par İlçe başkanı Ali Bilmez ve partililer hazır bulundu.

Amaçlarının demokratik hayatın vazgeçilmez unsurları olan partilerle bu güzel bayram gününde bir araya gelmek olduğunu söyleyen AK Parti İlçe Başkanı Abdulhadi Akaydın; “Demokratik yarışın vazgeçilmezi olan partilerimizle bayramlaşmak ve güzel bayram gününde bir ziyaret etmek istedik” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi