Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Metal yorgunluğuna düşen tüm ilçe yönetimlerinde kan değişimine gideceğiz. Yeni yönetimler için mahalle muhtarları ve halkın istekleri doğrultusunda görevlendireceğiz” söylemi üzerine AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı için çalışmaya başladığını ve halkın adayı olduğunu ifade eden Çelebi, “Koltuktan güç almak için değil, koltuğa güç vermek için başkanlığa adayım” diye konuştu.

ATAMA İLE GELEN ADAY DEĞİL HALKIN BAĞRINDA ÇIKAN ADAYIM

Atama ile aday olmadığını çevre dost muhtarlarla danışarak halk adına aday olduğunu ifade eden çelebi, AK Parti Bismil İlçe Başkanlığı’na seçildiği takdirde yapacağı projeler hakkında da bilgi veren Fahri Çelebi, şunları söyledi: “Sıra dışı bir başkan olacağım. Sadece tören ve bayramlaşma başkanı olmayacağım. Sadece seçimden seçime halk ile buluşan değil, her daim halkla iç içe olan bir başkan olacağım.

fahri-celebi.jpg

Görevin kendisine verildiği takdirde 2019 seçim çalışmalarının startını hemen vereceğini kaydeden Fahri Çelebi, şunları kaydetti: “

Üyemizden ve teşkilat mensuplarından gizleyecek bir şeyimiz yoktur.

Amacımız iktidarımızın gücünü arttırarak devam ettirmektir.

Hedefimiz tüm seçmenimize ulaşmak, onları partimize oy kullanmaya ikna edecek teşkilat çalışmasını layıkıyla yapmaktır.

Seçim günü verilen oylara tam manasıyla sahip çıkmaktır. Mahallelerden gelen haklı istek ve taleplerle bizzat ilgilenip onlara değer verip çözüme kavuşturmaktır. Dedi.

Halkın adayı Fahri Çelebi, Bunu da açıkça ifade etmek istiyorum. Bizim hareketimiz kesinlikle genel merkeze karşı değildir. Biz hep birlikte Reisimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz. Siyaset hizmet etmektir.

 

Editör: Haber Merkezi