Açı Dershanesi, LYS yerleştirme puanlarının açıklanmasıyla beraber dereceye giren öğrencilerini, ödüllendirdi. Törene Açı Dershaneleri yöneticileri ve dereceye giren öğrenciler katıldılar.
            Ödül töreninde Abdullah Karaaslanlı (Sayısal da Boğaziçi üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği), Bilal Kalkan (Eşit Ağırlık İstanbul Üniversitesi hukuk fakültesi)’ne girmeye hak kazandılar.
Ödül töreninden öğrencilere Laptop Bilgisayar ödülünü Bismil Açı Dershanesi Müdürü İbrahim Kaçmaz’dan verdi.
           Ödül töreni sonrası Açı Dershanesi Müdürü İbrahim Kaçmaz bu sene yapılan sınavlarda alınan sonuçları değerlendirdi. İlk olarak SBS sonuçlarına değinen yetkililer “Geçen sene 190 kişide biten yerleştirme sayımız bu sene 210 seviyesine çıktı. Bu da geçtiğimiz seneye nazaran daha başarılı olduğumuzu gösteriyor. Ayrıca geçen seneye göre kazandırdığımız okulların kalitesi de artmış durumda. Bu da öğrencilerimize sadece herhangi bir okul kazandırma üzerine değil, aynı zamanda nitelikli okullara yerleştirme noktasında da yönlendirici olduğumuzu göstermektedir.” dediler.
            LYS yerleştirme puanlarını da değerlendiren Kaçmaz: “Açı Dershanesi başarıda her sene olduğu gibi bu sene de yetkin olduğunu LYS puanlarının açıklanmasıyla anlaşılmıştır. Belirli bir kalite standardını ilke edinen çalışma anlayışımız sonucunda öğrencilerimizin büyük kısmı üniversite tercihlerinde alternatifli listeler oluşturacak puanlara sahip oldular. Bunun yanı sıra artık standartlaşan başarımızı her sene Türkiye dereceleri ile de taçlandırıyoruz. Bu sene de Türkiye, genelin de yüksek dereceler elde ettiler.

 

Editör: Haber Merkezi