Diyarbakır’da yaklaşan Ticaret Odası seçimleri nedeni ile Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Biroğlu Gazetemizi ziyaret etti.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine Sarı Listeden 3. Grup meclis üyesi adayı olan iş adamı Mahmut Biroğlu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Yaklaşık 30 dakika süren ziyarette Mahmut Biroğlu, “Bizler Diyarbakır'ın hizmet için Aday olduk, Çalışmalarımızı hep bu uğurda gerçekleştireceğiz. Bundan herkes emin olabilir. Ekibimiz gerçekten de çok kuvvetli, kendimize güvenimiz var. Kazanmak istiyoruz.” Açıklamasını yaptı.
Yaptığı ziyaretlerde sıcak bir ilgi ile karşılanan Biroğlu, “dostlarımızın desteğini arkamızda hissetmenin gücü ile çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz” dedi.
Sarı listenin Başkan adayı Abdulkadir Karavil ile birlikte hareket eden Biroğlu, iş dünyasının sorunlarını bildiklerini ve çözüm üretmek adına güçlü bir yönetim ile yola çıktıklarını ifade ederek, “Ticaret Odasının kapıları tüccarlara sonuna kadar açık olacak ve tüccarlarımızın sorunlarını gidermek için tüm gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu. 

 Bismil ilçesini ziyaret eden Biroğlu, DTSO üyelerinden destek istedi.
Bismil’deki seçim çalışmalarını yürüten ve Bismil DTSO seçmeni ile bir araya gelen, projelerini aktaran Biroğlu, seçmenden destek istedi.

14 Nisan’da yapılacak Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimlerine Sarı Listeden 3. Grup meclis üyesi adayı olarak hazırlanan iş adamı Mahmut Biroğlu, seçim çalışmalarını yoğun bir tempo içinde yürütüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Bismil ilçesini ziyaret eden Biroğlu, ilçedeki esnaflarla bir araya gelip 14 Nisan’da yapılacak seçimler için destek istedi.


Biz kazanırsak Bismil kazanacak
Mahmut Biroğlu  ekip arkadaşları ile birlikte DTSO’nun daha güçlü bir yapıya kavuşması için ellerinden gelenin fazlası yapacaklarını belirterek, bölgeye yatırım çekme konusundaki girişimleri yoğunlaştıracaklarını söyledi. Biroğlu seçimi kazandığımız takdirde;


-Bismil'de 563 üyemiz var kazandığımız takdirde Bismil Ticaret ve Sanayi Odasının yetkilerini genişleteceğiz.
-Bismil için yapılması planlanan Organize sanayi sitesi için destekte bulunacağız. 
-Diyarbakır’da ARGE komisyonu kuracağız.

24-002.jpg

22-018.jpg23-012.jpg21.jpeg
 

Editör: Haber Merkezi