Tepe Dicle İlköğretim Okulu'ndaki sergide, öğrencilerin yaptıkları görsel eserler yer aldı.

Serginin açılışına, Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük, Jandarma İlçe Bölük Komutanı Binbaşı Alpaslan Doğan, Tepe Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kemal Yılmaz, Eğitim Sendikaları, Şube müdürleri, okul müdürleri, öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı.

SANATÇI YETİRTİRMENİN TEMELİ OKULLARDIR.

Bismil Kaymakamı Harun Başıbüyük, Açılışta yaptığı konuşmada, sanatı yaşatmanın ve devam ettirmenin, kaliteli sanatçıların yetiştirilmesine bağlı olduğunu, bunun temelinin de okullar olduğunu belirtti.

dscf8287.jpgSANAT, HAYATIN İÇİNDE FARKINA VARMADIĞIMIZ GÜZELLİKLERİ FARK ETMEMİZİ SAĞLAR

Sanatın düşünce yeteneğini ve karar verme gücünü geliştirdiğini ifade eden Tepe Belediye Başkanı Ahmet Çelebi, "Gerekli ortamı hazırladığımızda öğrencilerimizin büyük bir başarı ve beceri ile sanatsal çalışmalar yapabileceklerini gördük.  Bu sergi bunun en güzel örneğidir. Sanat, hayatın içinde farkına varmadığımız güzellikleri fark etmemizi sağlar" diye konuştu.

Tepe Dicle ilköğretim Okul Müdürü Abdulkadir Karadoğan, Görsel sanatlar Öğretmeni Fatma Zehra Yeşil, Teknoloji tasarım öğretmeni Saliha Özdemir ve Gülsüm Özcan, sergiyi gezen Kaymakam Başıbüyük ve diğer yöneticilere sergi hakkında bilgi verdi.

Haber: N.Bulut

dscf8265.jpg

dscf8227.jpg

dscf8228.jpg

Editör: Haber Merkezi