
Bir Yıllık Pamuk Hâsılatı Yanarak Yok Oldu
Diyarbakır'da çiftçilikle uğraşan şahıs pamuğunu satmaya götürürken, bir yıllık pamuk hâsılatı yüklü olduğu kamyonun elektrik tellerine çarpması sonucu tamamı ile yandı
A+A-
DİYARBAKIR- Edinilen bilgiye göre olay Diyarbakır'ın Ergani ilçesi Bereketli -Uzun Ağaç köyünde meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan Osman Aslan bir yıllık pamuk hâsılatını kamyona yükleyerek Diyarbakır'a satmaya götürürken pamuk yüklü kamyonun elektrik tellerine çarpması sonucu kamyonda bulunan pamuğun alev alması sonucu 12 ton pamuk yanarak kül oldu.
Yangınla ilgili bir açıklama yapan Osman Aslan, "Tarlamızda kanalizasyon geçmektedir. Defalarca yetkililere bir köprü yapması talebinde bulunduk, şayet köprü yapılmış olsaydı bugünkü felaket başıma gelmezdi" ifadelerini kullanarak, yetkililere sitemde bulundu. (Osman İçli)
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.