GOLCÜ EMRAH OYNUYOR

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta geçen hafta kendi sahasında Afyonkarahisarspor’u 2-0 yenerek 6 hafta sonra galibiyetle tanışan Kayapınar Belediyespor, gözünü Siirt deplasmanına dikti.

Pazar günü oynanacak maçın hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Sarılı takımda sakat ve cezalı yok, 4 sarı karttan doğan cezasını tamamlayan golcü Emrah’ın takıma dahil olması moralleri artırdı.

Teknik Sorumlu Sertaç Küçükbayrak, Afyonkarahisar galibiyetiyle aradıkları moral ve motivasyonu bulduklarını ancak bu galibiyetin etkisinden kurtulmaları gerektiğini söyledi.

‘KAZANAMAZSAK BAŞA DÖNERİZ’

Küçükbayrak,”Bulunduğumuz yerden dolayı her maça final havasında çıkıyoruz. Afyonkarahisar maçını mutlaka almalıydık,bunu başardık. Takımın kaybolan güveni geri geldi. Galibiyet moralleri artırdı. Bu sıralama bize yakışmıyor. Buradan çıkmak için de istikrarlı şekilde iyi sonuçlar almalıyız. Siirtspor’un son haftalarda kötü sonuçlar alması ve hoca değişikliği yapmasından dolayı zor maç olacak. Tüm bunları bilerek hazırlanıyoruz. Bu maçı kazanırsak önümüz açılır. Aksi takdirde Diyarbakır’da aldığımızı Siirt’te bırakırız ki o zaman bunun anlamı olmaz. Kazanamazsak tekrar başa döneriz,bunu istemiyoruz.  Devre bitene kadar alabileceğimiz kadar maç kazanmayı hedefliyoruz.” dedi...

Editör: Haber Merkezi