Bismil belediyesi  çalışmalar kapsamında ilçede bulunan muhtelif cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmalarının ardından 104 bin metre kare kilitli parke taşı döşeme çalışmasına başladı.

2009’dan bu yana ilçe genelinde 415 bin metre kare kilitli parke taş döşeme çalışmasını tamamlayan Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü geri kalan muhtelif cadde ve sokaklarda bu yıl ilçede 104 Bin metre kare kilitli parke taşı döşemesiyle birlikte ilçenin üst yapı sorunun yüzde 90 tamamlanacağı açıklandı. Kışın çamur deryasına dönüşen ve yazın toz bulutların oluştuğu ilçemizde son üç yıl içinde yapılan üst yapı çalışmalarıyla birlikte, ilçenin kışın çamurundan ve yazın tozundan tamamen arınacağını belirten Fen İşleri Müdürlüğü, alt yapı çalışması tamamlandıktan sonra üst yapı çalışmalarına başladıkları belirtildi.

2012 yılı çalışma programı kapsamında ilçenin üst yapı sorunu yüzde 90’nın tamamlanacağını belirten Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında İlçenin modern ve estetik güzelliğini sağlamayı amaçladıkları kaydedildi.

 

Editör: Haber Merkezi