Mahalle sakinleri ile gündemi değerlendiren Belediye BaşkanıTurgay Gülenç, bu süre zarfı içinde merkezde yapılan hizmetin aynısını Tepe’de ı yapacağını söyledi.

Halkımıza en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Gülenç, “Kırsal Mahallelerimize daha iyi hizmet götürebilmek için belediyemiz bünyesine bulunan imar, park ve bahçeler, temizlik işleri, kültür, sosyal işler ve halkla ilişkiler gibi tüm birimlerimizi seferber edeceğiz. Bu birimlerimiz aracılığıyla Mahallerimizin her türlü ihtiyaç, talep, dilek ve şikayetleri en hızlı şekilde cevap bulacak ve talepler asgari sürede yerine getirilecektir” dedi.

Tepe halkı ile buluşmayı değerlendiren Belediye Başkanı Gülenç, “Tepe Mahallemizde çok değerli dostlarımızla birlikte yemekte bir araya geldik. Mahallemizin çok değerli sakinleri ile oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştirerek, İstek ve taleplerini dinleyerek, yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Tepe halkına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi