Kırsal mahalle ziyareti sırasında Kaymakam Hamza Türkmen ve eşi Pınar Türkmen Hanımefendi, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol, Bismil Jandarma Karakol Komutanı İsmail Sert, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven, Bismil SYDV Başkanı Metin İçer ve Mahalle Muhtarı Tarık Koç’ta eşlik etti.

KÖSELİ MUHTARI TARIK KOÇ EŞLİK ETTİ. KÖYÜN SORUNLARINI DİLE GETİRDİ.

Köy kıraathanesinde bir araya gelen Köseli köyü sakinleri sorunları Başkan Türkmen’e iletti.

Bu ziyaretlerle köylerin ve köyde yaşayan vatandaşların karşılaştığı sorunları her yönüyle yerinde görüp tespit ederek bu sorunlara çözüm üretmeyi amaçladıklarını belirten Bismil Kaymakamı ve Belediye başkan V. Hamza Türkmen, Köylerde yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla gayretle çalışıldığını dile getirdi.

KÖSELİ KÖYÜNÜN BÜYÜME HIZI BİSMİLİN ORTALAMASININ ÜZERİNDEDİR.

Başkan Türkmen, köy kıraathanesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek yaptığı açıklamada, “İlçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerimiz de de çalışmalarımız devam etmektedir. Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık bir kısmı da hala devam ediyor. Ziyaretlerimiz sırasında mahalle sakinlerinin sorunlarını birinci ağızdan dinleme fırsatı buluyoruz. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini boşa çıkartmamak için çabalıyoruz. Kırsal mahallelerimizdeki çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN ALT VEYA ÜST GEÇİT TALEBİ

Köseli Mahallesi ziyareti sırasında mahalle sakinlerinin talebi üzerine Bismil Diyarbakır Karayolu Köseli mevkiinde alt veya üst geçit yapılması için ilgili birim müdürüne talimat veren Başkan Türkmen” Köseli mahallemizin ortasında karayolu geçtiğinden dolayı üst veya alt geçit yapılması için ilgili birim müdürüne talimat verdiğini söyledi. Bu konuda gerek Belediye olarak gerekte Karayolu ile iletişime geçerek en kısa zamanda sorunu çözmeye çalışacağız. Mahalle sakinleri ise talepleri dikkate alan ve sorunları birebir dinleyerek not alan Başkan Türkmen’in gösterdiği ilgiden çok memnun kaldılar.

Tespit edilen sorunların çözüme kavuşturulması konusunda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Başkan Türkmen, köylerde vatandaşların gösterdiği misafirperverlikten dolayı da kendilerine teşekkür etti.

KÖY MUHTARI TARIK KOÇ, BAŞKAN TÜRKMEN VE BERABERİNDEKİLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Bismil Kaymakamı ve belediye Başkan v. Hamza Türkmen, ve beraberindekiler Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Akyol, Bismil Jandarma Karakol Komutanı İsmail Sert, Bismil İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Gülseven ,Bismil SYDV Başkanı Metin İçer’in Köseli köyüne ziyaretinden dolayı köy halkı adına teşekkürleri sunan Muhtar Tarık Koç,  konuşmasında şu görüşlere yer verdi;

“Köseli Köyü Bismil- Diyarbakır karayolu üzerinde olması ve fabrikalar alanı ile Bismil Devlet hastanesinin köylerinde olmasından dolayı köyümüz hem nüfus ve hem de yapılaşma konusunda büyük gelişme kat etmektedir. Başkanımızın köyümüze teşriflerinde çalışmaları hızlandıracağını ve Alt veya Üst geçit yapacağı sözü vermesi köy sakinleri memnun etmiştir. Başkanımızı Hamza Türkmen’in köylerimize yapılan hizmet ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi