15 Temmuz darbe girişimine karşı olduğu gibi yine tek vücut olacağımızı ifade eden Başkan Türkmen, 15 Temmuz ruhunun yaşatılacağı etkinliğe tüm Bismillileri davet etti.

 “İhaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız.”
Başkan Türkmen, Halkımızın, 15 Temmuz gecesi milli iradeye sahip çıktığını ifade ederek, “İhaneti asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Ülkemizi, devletimizi, Milli irademizi gasp etmeye kalkışan FETÖ Paralel ihanet çetesi ve tüm işbirlikçilerine meydanlardan bir kez daha haykıracağız. Milletimizin şanlı direnişini kutlayacak, canını seve seve vatan uğruna veren aziz şehitlerimizi rahmetle anacağız.” diye konuştu.
 

Saat 21:00’ İlçe Otogarında Program Başlayacaktır
Program hakkında bilgi veren Başkan Türkmen, “ 15 Temmuz Perşembe günü saat: 13:00’te Seyrantepe Mahallesinde şehit mezarlığı ziyaret edilecektir.  Saat: 15.00’de ise Kardeşlik Parkında 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açılacaktır. Akşam saat 20:30 da ise sanayi yolunda ilçe otogarına doğru 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirecektir. Daha sonra vatandaşlarımızla birlikte İlçe Otogarına gerçekleştireceğimiz 15 Temmuz etkinliğinde buluşacağız.

Başkan Türkmen son olarak, “Hain darbe kalkışması sırasında hakka yürüyen 249 vatan evladına Allahtan rahmet, geride kalan ailelerine metanet ve sabır, gazilik mertebesine erişen kardeşlerimize de şükranlarımızı sunarım. 15 Temmuz dolayısıyla gerçekleştireceğimiz anma etkinliğimize tüm Bismillilerin katılımlarını beklediğimizi belirtir, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Editör: Haber Merkezi