Korukçu mahallesinde taziye ziyaretinde bulunan başkan Gülenç ve beraberindeki Yol Kontrol sorumlusu Osman Avşar, Meclis Üyesi Mahmut Vural ile birlikte Üçtepe, Köseli ve Seyrantepe Mahallesinde yapımı tamamlamak üzerinde olan park çalışmasını inceledi. Kırsal mahalle ziyaretlerinde muhtar ve köy sakinleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Yıllardır köylerimiz hak ettikleri hizmeti alamamışlar

Daha sonra Cuma namazını Üçtepe Mahallesinde kılan Başkan Gülenç ve beraberindekiler Üçtepe mahallesinde yapımı devam eden taziye evi inşaatını incelmelerde bulundu. Başkan Gülenç, Üçtepe’de vatandaşlar ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Göreve geldikleri günden itibaren mahalle statüsüne geçen ve yıllardır hizmet görmeyen köylere büyük bir ilgi gösterdiklerini kaydeden Başkan Gülenç, “Köy yollarının asfaltlama çalışmasını kısmen bitirdik. Okul tadilatlarını tamamladık. Mezarlık ve camilerin bakımlarını düzenli olarak yapıyoruz. Yıllardır köylerimiz hak ettikleri hizmeti alamamışlar. Köylerimize gerekli desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Daha sonra Başkan Gülenç ve beraberindeki heyetle Köseli Mahallesinde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını mahalle sakinleri ile birlikte inceledi.

Okula Sürpriz Ziyaret

Ziyaretlerin ardın Merkez mahalle ziyaretleri kapsamında daha önce tadilatı belediye tarafından yapılan Mehmet Merdanoğlu İlk Öğretim okulunu ziyaret ederek Okul Müdürü ve Öğretmenlerden okul hakkında bilgi aldı.  Okul Müdürü Mehmet Kaçmaz ise; Kaymakam beyin okuluna yaptığı ziyaretinde dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Gülenç ve beraberindekilere teşekkür etti.

Sosyal Hizmet Merkezine Ziyaret

Okul ziyaretinden sonra parkta oturan çocukların yanına giden Başkan Gülenç Çocuklarla sohbet edip oyuncak dağıttı. Seyrantepe Mahallesinde yapımı devam eden park çalışması hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Remzi Çekiç’ten bilgi alan Başkan Gülenç, Daha sonra belediye tarafından tadilatı yapılan Sosyal Hizmet merkezini ziyaret eden Başkan Gülenç burada yapılan çalışmalar hakkında Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Eken’den bilgi aldı.baskan-gulenc-koy-ziyaretleri-devam-ediyor-11-870x420.jpegbaskan-gulenc-koy-ziyaretleri-devam-ediyor-8-870x420.jpegbaskan-gulenc-koy-ziyaretleri-devam-ediyor-2-870x420.jpeg

Editör: Haber Merkezi