Belediye çalışmaları ve hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini esas alan Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, vatandaşların acılı ve güzel günlerinde de yanlarında bulunarak taziye ve umre ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Gülenç , İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş ile birlikte Üçtepe, Köseli, Yağmur köylerinde taziye ziyaretine katıldı, ardından umreden gelen Seki mahalle muhtarı Ömer Doğan’ı ziyaret etti.

Başkan Gülenç, ilk olarak Üçtepe mahallesinde ikamet eden H. Abdurrahman Özdemir taziyesine katıldı. Başsağlığı dileyen Başkan Gülenç, daha sonra Köseli mahallesinde geçerek Mehmet ve Cengiz Yüksel’in vefat eden babalarının taziyelerine katıldı. Başsağlığı dileyen Başkan Gülenç ve İlçe Müftüsü Ahmet Durmuş mahalle sakinleri ile kısa süreli sohbet etti. Ardından Yağmur mahalle Muhtar Abdurrahman Yağmur’un taziyesine katılan Başkan Gülenç burada Yağmur ailesine başsağlığı dileyerek mahalleden ayrıldı.

Başkan Gülenç daha sonra taziye ziyaretleri kapsamında umre ziyaretinden dönen Seki mahalle muhtarı Ömer Doğan’ı ziyaret etti.

whatsapp-image-2018-02-05-at-15.39.08.jpeg

Editör: Haber Merkezi