Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç hafta sonu ve mesai saatleri gözetmeksizin Fen İşleri müdürlüğü tarafından kırsal mahallerde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Gülenç’e Yol Kontrol Sorumlusu Osman Avşar, Fen İşleri Müdürü ve çalışanları eşlik etti.

 İlk olarak Sinan Mahallesi’nde yapımı devam eden sıcak asfalt çalışmasını incelemelerde bulunan Başkan Gülenç, daha sonra Çöltepe Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Turgay Gülenç, inceleme gezisinde mahalle sakinleri ile köy kahvesinde sohbet edip görüş alış verişlerinde bulundu.

Belediye tarafından ilçemizin dört ayrı bölgesinde tüm hızıyla devam eden park, asfalt ve kilitli parke çalışmalarının hafta sonu gözetmeksizin devam ettiğini belirten Belediye başkanı Turgay Gülenç; yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’Bugün Sinan Mahallemize ziyaret ettik,  buradaki köy halkını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi edindik, köy halkımızın taleplerini dinledik, kırsaldaki çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir, Bizden önce maalesef kırsal mahallelere çalışmalar yapılmamış. Kırsal mahallelerdeki çalışmalar gecikmiş olabilir keşke bu hizmetler daha önceki dönemlerde yapılmış olsaydı. Bizde şuan bu mahallelerimizde daha farklı çalışmaları yapardık, ifadelerini kullandı.  

Çöltepe mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Gülenç “Burada emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Köy halkımıza da bu yaptığımız çalışmalar hayırlı olsun diyoruz, inşallah hizmetlerimizi hızlı bir şekilde de sürdürmeye devam edeceğiz ‘’dedi.

Mahallelerinde yapılan sıcak asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mahalle sakinleri ise Mahallemizi Belediye hizmetleri ile tanıştırdığı için Belediye Başkanı Turgay Gülenç ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.  

Editör: Haber Merkezi