Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, Şampiyonluk maçında rakibini 3-0 yenerek Deplasmanlı 1. Amatör ligine yükselen 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübünün müsabakasını izleyerek, maç sonunda şampiyon olan sporculara madalyaları ve şampiyonluk kupasını takdim ederek sevinçlerine ortak oldu.

Diyarbakır 2. Amatör liginde Pazar günü Bismil ilçe standına şampiyonluk maçına çıkan Bismil 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü’nun rakibi Ergani Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol kulübünü 3-0 gibi net bir skorla yenerek şampiyon oldu.

Madalya ve Kupa töreninden sonra büyük bir mücadele vererek şampiyon olan genç sporcuları tebrik eden Başkan Gülenç, Önümüzdeki sezonda Belediyenin destekleri daha büyük bir şekilde devam edeceğini belirtti.

 

Bismil İlçe stadına gelen Başkan Gülenç’i, 15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Eyyüp Yıldırım ve yönetimi kurulu üyelerinden M. Ali Aktay ve Tarık İslam karşıladı.

Başkan Gülenç’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Yıldırım, “ Kulübümüz ve diğer kulüplerimize yemek, ulaşım ve sportif malzeme desteği veren Başkanımıza çok teşekkür ederim. Ayrıca Sayın Başkanımıza vermiş olduğumuz şampiyonluk sözünü yerine getirmekten dolayı çok mutluyuz. Önümüzdeki sezonda daha büyük desteklerle genç sporculara sahip çıkacağını söyleyen Başkanımız Sayın Gülenç’e teşekkür ederim.” dedi.

15 Temmuz Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi M. Ali Aktay ise; “ Bu gün takımımızın şampiyon olmasından dolayı çok mutluyuz. Sayın Başkanımız Turgay beyin vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı kendisine yönetim kurulu adına teşekkür ederim, şeklinde konuştu.

Sporun önemine değinen Başkan Gülenç, “Sağlıklı nesiller yetiştirmede sporun çok önemli olduğunu belirterek “ Çocuklarımızın sağlıklı olarak yetişmesinde spor büyük önem taşımaktadır. Bizim dönemimizde ilçemiz bu konuda çok büyük yol katetti. Sporun her dalında şampiyonlarımız vardır. İlçemizin adını en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Tüm kulüplerimiz başarılı sporcular yetiştiriyorlar. Bismil yeni şampiyonlarını yetiştirerek daha büyük başarılara imza atacaktır. Kulüplerimizde her yaş grubundan çocuklarımızı görmek bizleri mutlu ediyor. Bu başarıları elde ederek ilçemize büyük gurur yaşatan kulüp başkanlarımızı, antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyorum “ dedi.

Şampiyonluk müsabakasından sonra Başkan Gülenç, takım futbolcuları ve velileri ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafları çekti.

Editör: Haber Merkezi