Bismil Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce birçok kırsal mahallede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Turgay Gülenç, Sarıköy kırsal mahallesi sakinlerini ziyaret etti.
Ekiplerce bir süre önce Sarıköy mahallesinde başlatılan mahalle içi ve Okul bahçesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gülenç, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Bir süre mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Gülenç, kırsal mahallelere her alanda ilgi gösterdiklerini söyledi.
Kırsal mahallelerdeki çalışmaların planlama doğrultusunda sürdürüldüğünü belirten Başkan Gülenç, “Kırsal mahallelerimizden Sarıköy mahallesindeyiz. Kilitli parke taşı çalışmasını Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yapmakta. Belki biraz gecikmeli oldu ama çok güzel yollar ortaya çıkıyor. Bu kırsal mahallemiz kışın çamurdan, yazın toz dumandan kurtulmuş olacak. Bu çalışmaları başta bu mahallemize, mahalle sakinlerimiz ve okula giderken bu yolu kullanacak olan sevgili öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kırsal mahallelerdeki çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Gülenç, “Bundan sonra da kırsal mahallelerimizde bu türden çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz. Hep söyleye geldik, ekiplerimiz 7/24 sahada çalışmalarını aralıksız devam ettirmekteler. Ben bu vesileyle Fen İşleri Müdürlüğümüze ve yakın çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.
Mahalle sakinleri ise yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Turgay Gülenç’e teşekkür ederek şunları söylediler; “Daha önce mahallemiz çok kötü durumdaydı, kışın çamur içinde yazında toz duman içerisinde kalıyorduk, öğrencilerimiz okula gidip gelmekte zorlanıyorlardı, şimdi ise belediyemiz mahallemizde kilitli parke taşı döşemesi yaptı, mahallemiz çok güzel bir görünüme kavuştu, çalışmalarda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” İfadelerini kullandılar.

Editör: Haber Merkezi