Meclis üyeleri ve ve Birim Müdürleriyle birlikte Buğday pazarı esnafları tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Gülenç, esnaflara “hayırlı işler” temennisinde bulunarak, esnaflarla sohbet etti.
Zaman zaman bazı esnafların yanında bir süre oturup sohbet eden Başkan Gülenç, buğday ve arpanın ne kadar hasad edilmiş olduğu, ne kadar fiyata satın alındığı ve satışa sunulduğu ,kalitelerinin ve menşeylerinin neler olduğu konusunda bilgiler aldı.
Ziyarette konuşan Gülenç, Bismil ilçesinin yaşam standardı yüksek, bölgede örnek alınacak ilçe standarlarına ulaşmasında esnafların ciddi rol oynadığını ifade ederek, “Bismil Belediyesi olarak esnaflarımızın ilerlemesi, gelişmesi ve sorunlarının giderilerek çözüm bulunması noktasında her zaman yanlarındayız. Güzel ve geleceğe umutla bakan ilçemizi sizlerle birlikte geliştireceğiz, büyüteceğiz. İlçemizin ekonomik yönden kalkınması sizlerin yapacağı çalışmalara ve girişimlere bağlıdır. Bismil Belediyesi olarak sizin için yapmamız gereken ne varsa bunu rahatlıkla bize iletebilirsiniz. Kapımız siz değerli esnaf kardeşlerimize her zaman açıktır” diye konuştu.
Daha sonra Dicle ıslah projesinde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Gülenç; yetkililerden bilgi aldı. Ardında mahalle aralarındaki belediyenin boş arsalarının değerlendirilmesi için inceleme yaptı. 

04.jpeg05.jpeg03-001.jpeg

Editör: Haber Merkezi