Mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Gülenç, asfaltlama çalışmalarının devam ettiği bölgeyi gezdi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Gülenç, hizmette ayrım yapmadıklarını belirterek, “Her zaman dile getirdik, hizmette mahalle ayrımı yapmadan çalışıyoruz. Göreve geldiğimizden beri tüm kırsal mahallelerimize acili yet durumuna göre hizmet yapmaya çalışıyoruz, diye konuştu.

Bugün baktığımızda Bademli Mahallesi başta olmak üzere, bir çok kırsal mahallemiz hizmet görmemişti. Ancak göreve geldiğimiz 9 ay içindetüm kırsal mahallelerimiz Belediyemizin hizmeti ile tanışmış oldular.  Hizmetlerin devam edeceğinin de altını çizen Başkan Gülenç, “Kırsal mahallelerimizde, mahalle içi yolları, taziye evleri ve asfaltı tamamlanmayan yol bırakmayacağız. Halkımızın burada yıllardır yaşadığı sorunları biliyoruz. Bu sorunların çözülmesi için ekibimizle birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin karşılığında da mahallelilerin bizleri böyle coşkuyla karşılamaları ve teşekkür etmeleri bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız hizmetlerin halk tarafından beğenilmesi, bizleri sevindiriyor” diye konuştu.

 

Mahallelilerden Hizmet Teşekkürü

Belediye Başkanı Turgay Gülenç gittiği her mahallede büyük coşkuyla karşılanarak Başkan Gülenç ve ekibine teşekkür eden Mahalle sakinleri, yıllardır unutulan ve hizmet gelmeyen mahallelerinin tozdan ve su baskınlarından kurtulduğunu ifade eden mahalle sakinleri hizmetler sayesinde mahallelerimiz yaşanabilir bir konuma getirildiğini söylediler.

baskan-gulenc-yapimi-devam-eden-koy-yollariniz-inceledi-4.jpegbaskan-gulenc-yapimi-devam-eden-koy-yollariniz-inceledi-3.jpeg

Editör: Haber Merkezi