Başkan Bilmez mesajında , “ Partimiz on dört asırlık müktesebatı ile kararlı bir sekilde yoluna devam ettiğini belirterek HÜDA PAR’in tüm kademelerinde davaya gönül vermiş, katkı sağlamış, görev almış, partiye oy vermiş herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hüda Par'in kuruluşu hak ve adalet için çok önemli bir adım olduğunu söyleyen Başkan Bilmez, 19 Aralık 2012 tarihinde kurulan Hür  Dava Partisi’nin hak ve adalet konusunda çok önemli bir dönemin başlangıcı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bu davayı kurup, büyütüp bize emanet eden şühedaya ve salihlere bin selam olsun. Mekânları cennet olsun. Yolları yollarımız, umutları emelimizdir. Zafere ulaşıncaya kadar bir an durup tökezlemeden, tereddüt edip geriye bakmadan, emin adımlarla davalarını sürdüreceğimize dair ahdımızı yeniliyoruz. Uzun soluklu bir mücadelenin, ağır bir yükün, eşsiz bir medeniyetin, insan yetiştirmenin, dünya ve ahiret kurtuluşunun projesi olan partimiz  HÜDA PAR'ın 8. Kurulus yil donumu milletimize, halkımıza, Ümmete ve tüm insanlığa hayırlı olmasını yüce rabbimizden diliyorum, dedi. 
 
Bir insanlık ve erdem hareketi olan HÜDA PAR, adaletin ikamesi için her türlü çabayı ortaya koyan, gerekirse bedel ödemeye hazır hür kadroları ile gece gündüz çalışarak siyaset üretmeye devam edecektir. Zira biliyoruz ki, imtihan dolayısıyla vazife son nefese kadar sürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle HÜDA PAR'in 8. kuruluş yılının ülkemiz, milletimiz ve ümmetimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi