Başkan Yıldırım, ligdeki 3-1 kaybedilen Kardemir Karabükspor maçından sonra görevini bıraktığını açıklayan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile bir araya geldi. Kulüp binasına gelen Kocaman'ın, burada başkan Yıldırım ile görüştüğü ifade edildi.

Yıldırım - Kocaman görüşmesinde, sezonun ilk yarısına dair değerlendirme ve transfer konusunda fikir alışverişi yapıldığı öğrenildi. Teknik direktör Kocaman'ın dinlenmek için birkaç gün şehir dışına çıkacağı belirtilirken yönetim kurulunun kabul etmediği istifasıyla ilgili olarak ise bu dinlenme sürecinde karar vereceği öğrenildi.

KOCAMAN, ŞEHİR DIŞINA ÇIKACAK

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu'nun istifasını kabul etmediği Kocaman'ın, istifa kararından vazgeçme olasılığının da arttığı ifade edilirken, Kocaman'ın dinlenmek için birkaç gün şehir dışına çıkacağı belirtildi.

KARABÜKSPOR MAÇI SONRASI YAŞANANLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Karabükspor karşısında alınan 3-1'lik yenilginin ardından istifa vermesi, sarı lacivertli camia içinde büyük yankı uyandırdı. Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere eski ve yeni yöneticilerin devreye girmesiyle Kocaman'ı bu kararından vazgeçirme çalışmaları son aşamaya geldi.

Üç gündür Kocaman ile gerek tesislerde gerekse dışarıda bizzat konuşan Aziz Yıldırım'ın son bir ikna turu ile deneyimli teknik adamı görevinde kalmaya razı etmeye çalıştığı iddia edildi.

 A.A

Editör: Haber Merkezi