Ak Parti ile beraber ülkemiz güzel günlere kavuştuğunu söyleyen Aras “Ak Parti Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığından 2001 de kurulduktan sonra girdiği tüm seçimlerde büyük başarılar elde eden ülkemizi en güzel şekilde yöneten, ekonomik sosyal, kültürel, eğitim, ulaşım, sağlık ve hukuk alanında yaptığı devrimlerle ülkemizi güzel günlere taşıyan ve taşımaya devam eden, başarıdan başarıya koşan partidir Ak Parti, Son dönemlerde gerek içimizdeki hainlerin oyun ve kumpasları, gerekse de dış güçlerin ülkemiz üzerindeki yapılmak istenen plan ve operasyonlar, Türkiye’nin belirlenmiş olduğu hedeflere emin adımlarla yürümekten alıkoymayacaktır” dedi. 
Yapılan Saldırılar Başkan Erdoğan’ın Basireti İle Bertaraf Olmuştur
17 yıllık süreçte harici ve dahili düşmanlarınca destekleriyle Ülkemize,Ak Parti ve Başkan Sayın Erdoğan’a yapılmak istenen  sinsi ve düşmanca oyunları Devlet Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın basireti ve öngörüsü ile Allah’ın yardımıyla hepsini boşa çıkardığını söyleyen Aras “Ak Parti ile yükselişe ve dirilişe geçmesiyle, Ortadoğu da yapılmak istenen katil ABD ve İsrail projeleri bir bir bozarak, Ortadoğu halkların güven ve istikrarı için çalışarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelerini sağlamak ve tarihi bağlarını güçlendirmek, Dünyanın jandarma sömürgeciliğini yapan ABD’nin ve İsrail’in proje yapılacaksa biz yapacağız, demesi ile beraber ümmetin umudu olmuştur.
Aras” Ülkemiz iki kadim medeniyetin temelleri üzerine kurulmuş”
Ülkemize yapılan ekonomik krizlere de değinen Aras “Son günlerde Türkiye’ye ekonomik tehditler ve şantajlarla diz çöktürmeye çalışan haydut devletler ABD, İsrail ve uşaklarının bilmedikleri bir konu var. Bu ülke iki kadim medeniyetin temelleri üzerine kurulmuştur. 
Birincisi 1400 yıl önce Hz Muhammed(sav) kurduğu İslam Medeniyetidir. Bu medeniyet, o dönemin büyük imparatorluklarını yıkmış ve İspanya Avrupa’ya kadar hüküm sürmüş, barbar olan Avrupa’ya İslam’ın merhametini ve adaletini göstermiştir.
İkincisi Selçuklular’la başlayan ve Osmanlı medeniyetindir. Bu medeniyet Allah’ın yardımıyla o dönemin büyük imparatorlukları ve haçlıları yıkarak Avrupa’nın kapılarını islama açıp Fransa ve Viyana kadar fethederek Dünyanın üçte birine  sınırlarına hakim olmuş Ve insanlığa adalet ve hoşgörü dersini öğretmiştir” şeklinde konuştu.

“Atalarınız gibi sizde yok olacaksınız”
Haydut ABD ve İsrail’e seslenen Başkan Aras sözlerine şöyle devam etti.
Buradan Sesleniyorum!!! 
Ey Haydut ve terör devletleri olan ABD, İsrail ve uşakları ve içimizdeki hainler...
Sizin atalarınız ebu cehiller firavunlar Nemrut’lar  Karun’lar nasıl yıkıldı ise, Sizin çocuklarınız Trumpları,Netanyahuları ve uşaklarınız olan para baronları  bu kadim medeniyetleri yıkamadılar, kendileri yıkılarak yok olup gittiler. Sizler de  atalarınız gibi yıkılıp YOK olup gideceksiniz.
Bu kadim medeniyetler üzerine kurulu olan islamın son kalesi olan ülkemiz Türkiye dolarınızla ve tehditlerle mi, Yıkacağınızı mı zannediyorsunuz.
Bu memleket bu ülke Allah’ın garantörlüğündedir. O istemediği müddetçe siz haydut kafirlerin ABD ve İsrail ekonomik yaptırımlarıyla ve kağıt dolarlarınızla yıkamasınız.
Allah’ın izniyle bu ülke her badireleri atlattığı gibi bu ekonomik Savaşı da kazanacaktır. 
Zafer İnan’larındır.
Bu vesileyle Ak parti nin 17 yılın Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi