Bismil Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına adayı Hüsamettin Barut Bismil Haber Gazetesi ziyaret etti. Barut'u Bismil Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Mekin Çelebi karşıladı.  

Hüsamettin Barut, Esnaf ve sanatkârlar odasının 04 Şubat 2018 tarihinde Pazar Günü yapılacak olan seçimlerde aday olduğunu belirterek “Bu hizmet yarışında esnafımızı en iyi şekilde temsil etmek için bu göreve talip olduğumu kamuoyuna saygıyla duyuruyorum. Esnaf ve sanatkârlarımızın sıkıntı ve sorunlarına çözümler üreten bir yönetim için siz değerli esnaflarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

Esnaf ve sanatkârlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için bu göreve talip olduğunu belirten Barut, “Bizimle birlikte hareket eden tüm gönül dostlarımla yaptığım istişareler neticesinde esnafımız ve ilçemiz için çok güzel projelerimiz ortaya çıktı. Esnaf ve sanatkârlarımızın sıkıntı ve sorunlarına çözümler üreten bir yönetim için siz değerli esnaflarımızın desteğini bekliyoruz. Dedi.

BARUT‘’ESNAFIMIZIN EKONOMİK SİLAHINA BARUT OLACAĞIZ’’

KOSGEB ve Yatırım fonu projesiyle esnafımıza destek olacak hibe destekli, sıfır faizli kredi alımı için aktif olarak çalışacağını ifade eden Barut, Esnafımızın ekonomik silahına barut olacağız dedi.

“BARUT, YAPACAKLARI İCRAATLARI ŞÖYLE SIRALADI. ”

Esnaf arasında ayrım yapmadan hizmet sunacaklarını ifade eden Barut, Bütün esnafımızı zor durumda bırakan, siftahsız dükkân kapanmasına olan büyük marketlerin uzaklaştırarak yeniden esnafımıza geri dönüşüm sağlamak için, çalışma içinde bulunacağız. Dedi.

Barut, Eski yönetimlerde yer alan hiçbir isim bizim yönetimde yer almadığını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi