Olay, bugün saat 14.00 sıralarında, Eşrefpaşa semti Atilla Spor Tesisleri yanında meydana geldi. Ayakkabıcılık yapan 32 yaşındaki A.G., geçen ağustos ayında 2 çocuk annesi 33 yaşındaki Sabahat Gezer’den boşandı. Boşanmanın ardından A.G., sık sık çocuklarından dolayı bir araya geldiği eski eşine barışma teklifinde bulundu.

Her seferinde eşinin isteğini kabul etmeyen Sabahat Gezer, bugün öğle saatinde eski kocasıyla tekrar bir araya geldikten sonra, 7 yaşındaki oğlunu birlikte okuluna bıraktı.

TELEFON GELİNCE DELİYE DÖNDÜ

Sabahat Gezer, daha sonra da eski eşi A.G. ve 4 yaşındaki kızıyla yakındaki parka gitti. Burada bir kez daha barışma teklifinde bulunan A.G., eski eşi Sabahat Gezer’in çalan cep telefonundan sevgilisiyle şifreli konuştuğu gerekçesiyle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında sinirlenen A.G., yanında bulunan ekmek bıçağını Sabahat Gezer’in boğazına sapladı. Kızının gözü önünde kanlar içerisinde yere yığılan Sabahat Gezer olay yerinde hayatını kaybetti.

Eski eşinin öldüğünü anlayan A.G., daha sonra olayda kullandığı bıçağı Gezer’in cesedinin yanına bırakıp kızını yanına alarak yakındaki Eşrefpaşa Polis Karakolu’na teslim oldu.

BIÇAĞI YENİ ALDI

Olayın ardından A.G.’nin gösterdiği olay yerine giden polis ekipleri inceleme başlattı. A.G.’nin yeni aldığı, üzerinde etiketi bile duran ekmek bıçağını Sabahat Gezer’in boğazına sapladığı belirlendi.

Cinayet zanlısı koca A.G., olaydan sonra verdiği ilk ifadede, eşinin telefondan şifreli olarak sevgilisiyle konuştuğunu düşünerek sinirlendiğini ve cinayeti gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Gezer’in yanındaki kızı, çocuk büro amirliğine götürüldü. Sabahat Gezer’in cesedi, nöbetci savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

posta

Editör: Haber Merkezi